People are affraid of their own greatness - Nelson Mandela



måndag 23 maj 2011

Soundtrack of our Lives (Live)

Ja, jag vet, bilden är suddig... Lyssnar egentligen inte så jättemycket på Soundtrack of our Lives, men pappa känner några i bandet, och han och hans kompis Tommy (morgongänget-radio-Tommy på Mix Megapol) ville åka till Orust och titta på dom i Slussen. Så då följde jag och Elias med pappa, och Klara och Ellen följde med Tommy. Gött gäng, dom, goa tjejer, Klara och Ellen :) Tommy också givetvis ehehejeheg. Dom var i alla fall jättebra, men vi kom tydligen dit två timmar för tidigt, så Ellen badade i 13 grader kallt vatten, och vi såg kanada-gäss som tydligen var i målbrottet, för dom lät galet konstigt :D Japp, det var det.

måndag 16 maj 2011

Tänka tänka...Dagboksinlägg kan man säga

Man blir alldeles konstig när man tänker kring sina egna tankar. Visst blir man trött av att typ gå ut och springa skitlångt, men att tänka och grubbla så mycket som jag gör sliter fan på en alltså. Detta måste få ett stopp. Jag bara funderar och tänker och oroar mig och grubblar över saker hela tiden. Sen när jag ska sova ska jag fan bara lägga mig ner och inte tänka alls. Öh, ehhm, ja det kommer ju inte gå då, men alltså inte tänka så mycket då, utan bara försöka andas, tömma huvudet och låta tankarna åka förbi bäst dom vill utan att jag behöver bry mig om dom. Det här låter inte som en blogg längre, det låter ju mera som en dagbok ehe...

fredag 13 maj 2011

Dagens Top 3 Fredag

1. Summer of '69 - Bryan Adams
2. Uprising - Muse
3. Love will tear us apart - Joy Division

Nu ska jag gå och köpa chips och sen kolla på Änglar och Demoner (som jag inte har sett än). Jag vet att sånt här inte intresserar er som läser det här, men skitsamma...:)

Hm

Livet kan vara konstigt ibland.

tisdag 10 maj 2011

Bild och video från idag




Öken?

Idag var det orienteringsdag i skolan, vi skulle hitta...var det 17 kontroller mitt i skogen runt Skatås tror jag. Det var så inihelvete varmt, och man hade ungefär två timmar på sig att hitta alla, och de var gömda djupt in bakom något träd nästan allihopa, skitjobbigt var det. Två timmar låter väl kanske ganska mycket, men det var nästan inte tillräckligt med tid för oss, jag, Loa och Zara kom allra sist i klassen, precis innan tiden gick ut :S Men vi hittade alla i alla fall :D eheheheh ;) Och så var det sådär jävla varmt också, och Loa och jag bestämde oss att vi skulle skriva varsin självbiografi om hur hemskt det var att vandra omkring i den där täta, varma skogen hela dagen och leta efter kontroller. Eller Loa skulle i alla fall det. Sen åt jag upp Zaras pannkakor och lite av Loas pastasallad. Jag är nämligen labrador innerst inne, jag kan äta hur mycket som helst av vad som helst..;) Alltså, det är ju trevligt att det inte är snö längre, men om det är såhär varmt nu, hur varmt blir i sommar då? :/ Nu ska jag åka till Härlanda Tjärn med Loa i alla fall. Hej!

torsdag 5 maj 2011

Häxorna

Hej hoj :) urlöjligt uttryck, jag vet. I alla fall, igår hade vi uppspelning av teaterpjäsen "Häxorna" av Roald Dahl inför publik med teatergruppen. Pjäsen inleddes först med två små pjäser, i vilka det var två grupper som fick skapa varsin liten pjäs utifrån någon liten tanke, idé eller något litet budskap dom hade. I den ena gruppen var Moa, Miriam, Alma, Alice och Isabelle, som spelade upp en liten pjäs om barnens rätt. I den andra (där jag var med :D) var det jag då, Tringa, Klara B, Klara T och Carl som spelade upp "Begravningen", som handlade om en liten flicka (Klara T) som gick på sin egen begravning och hon visste inte att hon var död typ. Där spelade jag präst och chef på en blomsteraffär ;D Sen i Häxorna (där spelade alla i samma), spelade jag en lat och lite lätt förvirrad pappa till huvudpersonen Pelle (Carl), och gjorde bort mig när jag råkade säga Carl istället för Pelle XD Men det blev bra ändå... Sen var jag en god häxa också. Men pjäsen blev rätt lyckad, och alla var jätteduktiga (venne om jag var det men aja), i alla fall alla andra. Ska definitivt fortsätta till hösten.

tisdag 3 maj 2011

Anfall...

Jaa, i beskrivningen om mig står det ju att jag är rätt knasig som person egentligen, men jag visar det inte så ofta. Jag är inte så knasig som jag kan vara med dom flesta som jag känner... Men det skriver jag nu, att jag kan få anfall och vara knasig som fan alltså, och jag slår vad om att många andra kan vara mycket knasigare än de visar också. Du som läser detta är väl säkert sån? I alla fall, tillåt mig att uttrycka mig...:
BBBAAAAAJJJSSSKKOOOOOOOOOOORRRV. Kooooooorva ner dej nuuuuu! JAG KÄNNER EN APA SOM HETER GLENN OCH HAN BOR I MIN SKO, JAG FÖRSÖKER HELA TIDEN FÅ HONOM ATT FLYTTA, MEN HAN VÄGRAR ATT RÖRA PÅ SIG! JAG BLIR GAAALEEN OCH FÅÅR SPEEEEL.....! Där var ett exempel....

BOOO!

Jag vet, visst är det dåligt gjort...... Men jag var inte så bra på sånt då...Det är jag inte nu heller, men jaja..

söndag 1 maj 2011

Feminin och snygg? Eller sig själv?

För ett år sedan ungefär bestämde jag mig för att klippa och snagga håret kort. Jag kom på att jag trivdes bra med det, men jag var osäker på vad andra skulle tycka om mig, om dom skulle tycka att jag såg ut som en kille och så. Så jag bestämde mig för att jag skulle låta mitt hår växa ut igen, för att jag ville se mer ut som en tjej. Men vad fan egentligen? Ska man inte få vara sig själv ändå? Det kom jag på nu, så idag hjälpte min goda mor mig att klippa mig kort igen :) För ärligt talat ska folk få tycka och tänka vad fan dom vill om hur jag klipper mig och ser ut, för min personlighet är inte så feminin och tjejig, och varför ska man dölja sin personlighet? Jag trivs i kort hår, men det betyder inte att jag är en kille. Om jag trivs med att vara jag ska jag väl få vara jag? Precis.