People are affraid of their own greatness - Nelson Mandela



lördag 30 april 2011

Booook

Ska kanske börja skriva en bok. Får se vad det kommer handla om. Jag började faktiskt skriva en bok för typ två år sedan, som handlade om en flicka som rymde från Irak eller något, men jag visste nog för lite om världen och Irak för det eheh :) Men nu ska jag börja på något annat, undrar vad det blir? :) Eheheheee...Apa på dig.

måndag 25 april 2011

Istid eller regnskog? Eller öken kanske?

Om du läste det förra inlägget, kan du ignorera det, för det var inget fel på bloggen! Nu låter jag säkert som en gammal gumma, men jag älskar vädret som har varit de senaste dagarna! Så varmt och soligt :) Jag var på landet några dagar här under påsklovet, och jag var nästan aldrig inomhus! Idag är ju tyvärr den sista dagen på påsklovet, så jag får väl försöka att inte...låta dagen bara gå...sa hon och satt inomhus och bloggade mitt på dan. Som du kanske vet, så stämmer inte klockslaget för när blogginlägget gjordes...:/ Ska förmodligen till Härlanda Tjärn lite senare ändå.
Men allvarligt, jag tycker att vädret och klimatet förändrades jättefort, som att Gud liksom knäppte med fingrarna, och så slutade det att snöa. Och nu är det en sådär tjugo-tjugfem grader ute på dagarna. Aj lööve it. Men så brukar det väl inte vara i Sverige? Såhär kalla vintrar och varma sommrar tycker inte jag att det var när jag var liten? Det var lite mer samma klimat hela tiden. Har det med växthuseffekten och göra? Såklart har det det. Fortsätter det såhär, så kommer vi antingen få en till istid, eller så överhettas jorden rätt snart. Men idag är det skitfint väder, och jag ska njuta istället för att börja ställa mig själv frågor om hur länge till jag lever...eh.

Lite fel...

Ja, nu är det så att det är en grej här som har blivit lite feel, och jag tror nog bestämt att jag måste byta blogg...

fredag 15 april 2011

Idag då...

Vi har sett på två filmer idag i skolan. Den första var "Tusen Gånger Starkare" (som jag har sett förut), och det blev väldiga diskussioner i korridoren mellan killar och tjejer efteråt, om det som filmen tog upp, dvs att killarna tar mycket mer plats i skolan och så (även fast jag personligen inte tycker att det är riktigt så det ligger till i våran klass just), men jag tycker att det är så att om man tittar sig omkring så är det ofta så att killar märks mer när det gäller många saker, och det är ju lite tråkigt... Det är till exempel många jobb-brancher som är lite dominerade av killar på många sätt. Där anledningen till att tjejerna blir kända är att dom är snygga. Vi har ju till exempel musikbranchen (ursäkta, jag vet inte hur "branchen" stavas), där det nästan inte finns en enda känd tjej-artist som inte är snygg, medan det finns jättemånga killar som inte är snygga alls (aja förlåt då). Det är ju lite bättre med skådespelarbranchen, fast även där är de mest hyllade män... Aja, i alla fall, det var den första filmen då :)
Den andra var "Avatar", som vi såg (och fortfarande tittar på) på spanskan. Och då skulle vi såklart kolla på den när den var dubbad till spanska -.- Mmmmm..... Men inget kan slå den animationen i den filmen ändå. Ja såatte...Jag lyssnar just nu på musik på Spotify, på Whitesnake, för tillfället :) Det är ju påsklov nu också, gött ere, men lite tråkigt också? Men vi ses! Eller..det kanske vi inte gör...men vi kanske hörs..eh.. Ja, hejdå helt enkelt!

tisdag 12 april 2011

Alice Cooper

"Have you got the time to find out who I really am?" Sitter här vid datan nu (nähä?!) och skriver (nähä du skojar?!) och lyssnar på min nuvarande idol Alice Cooper :P Men förlåt då, jag kanske faktiskt tycker att han ÄR lite cool... Grymt läskig är han ju, jag menar långt rufsigt svart hår, och värsta galna mörka ögonen (kajalpennan hjälpte nog till lite där ja) och en orm runt sig, klart man blir lite skraj? Men han skriver riktigt bra låtar faktiskt, vissa av dom i alla fall, andra lite mindre bra... Men jag diggar bl.a I'm Eighteen, School's Out, Is it my body, No more Mr. Nice Guy, Ballad of Dwight Fry, Poison, Under My Wheels typ (Typ dom största hitsen då med andra ord). Jag har också hört att själva Alice Cooper, eller Vincent Furnier som han då heter egentligen, ska vara ganska trevlig som person (man ska alltså inte ha fördomar, don't judge a book by it's cover, hehe, visst var jag duktig som kunde det där engelska uttrycket hihihihi), alltså han är tydligen bara sådär läskig på scenen :) Jahapp, där tog School's Out slut i Spotify, och I'm Eighteen började. Men nu måste jag plugga engelska :( Prutt, tråkigt, jag kommer sakna att prata med dig ju :S Hihihi, men jag har laddat upp en bild på Alice Cooper här också, som du detaljerat kan studera om du vill :) Hej.

lördag 9 april 2011

Det här är jag, någon gång... Ett tag sedan :) Jag är nog runt tre, skulle jag tippa. Jag sitter i nån bilbarnstol, med en grönaktig jacka och mammas gubbkeps på huvudet. Men du kan ju se själv, det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord ;)

Modiga människor som vågar

Jag beundrar verkligen och ser upp till folk som vågar. Med "vågar" menar jag att man är modig och vågar vara sig själv och stå för sig själv och sina åsikter. Att man inte bryr sig om vad andra tänker om en, att man inte bara gör som alla andra för att passa in och inte verka "konstig". Man ska för fan kunna vara hur man vill, bara man inte skadar någon annan, utan att bli mobbad! Folk som vågar stå upp mot reglerna och normerna om hur man "ska vara" och som kan vara sig själva och stå för det, för sina åsikter. Det är modiga och starka människor. Som vågar. De beundrar och ser jag upp till. Modiga människor. De tror jag på.

lördag 2 april 2011

Gammal dålig vits om norrmän

Hej. Varför kryper norrmännen i affärerna när det är rea på kläder...?..............................................De letar efter låga priser...! AHAHAH riktigt roligt. Det är bara så man...ahh, så skojigt...