People are affraid of their own greatness - Nelson Mandela



måndag 28 februari 2011

Tillbaka till Framtiden

Joo, jag sitter här och tittar på tv och kom och tänka på en grej som jag funderade på en gång när jag tittade på "Tillbaka till Framtiden". Alltså, det handlar ju om en kille som åker tillbaka i tiden och träffar sina föräldrar och typ hjälpte dom med olika saker när dom va unga och så. Asså, såhär: Hans föräldrar borde väl tycka att deras son som dom fick sen var väldigt lik den där killen som hjälpte dom när dom va unga och inte kände varandra? Hm...Och att han där Doctor Brown (eller vad han nu hette), att han inte kände igen Marty när han kom tillbaka till sin egen tid igen, eftersom han ju hade träffat honom när han åkte tillbaka till femtiotalet. Hhmmm... Aa, det brukar oftast bli något som är lite felaktigt när man gör filmer där folk reser i tiden. Förmodligen för att man inte kan göra det. Resa i tiden, alltså. Men det är bara min åsikt...

söndag 27 februari 2011

Klockor är dumma

Hallå eller! Först och främst vill jag bara upplysa om att klockslaget för när jag lägger upp inläggen inte stämmer alls. Men i alla fall; Inatt sov jg inte vidare mycket, vaknade vid två någon gång och trodde dumt nog att klockan skulle ringa, utan att kolla på klockan. Somnade väl runt fyra eller nåt sånt. Nu är jag pissans trött, och jag ska snart trava iväg till tha schooool. Ha det bra!

Elias och Cyklopgrodan

Asså ursäkta för att jag plötsligt fick en liten flipp och var tvungen att ladda upp en massa bilder som jag hittade begravda i "mina dokument". Mm, få se nu, denna bilden föreställer min lillebror Elias och en cyklopgroda i Turkiet. Ja, asså det är ju absolut inte jag som är där. Pfff nejsh!

Rick Danko

Rick Danko, basist i The Band. Han sjunger en av mina favoritlåtar som heter "It makes no difference". Hur bra som helst. The Band är väldigt bra över huvud taget. Och visst var han väl snygg eh?

Tja en bild på mig

Jaahaa, ja det här var nog den bästa bilden jag hade på mig, gammal som gatan men skiiit i deeeet. Hade nyligen klippt mig då, hade ungefär hår till halsen/axlarna i nån konstig page-frisyr innan. Blev nog lite bättre såhär, dessutom var mitt hår slitet som fan innan jag klippte det, eftersom jag hade värsta tvångsbeteendet, att hålla på och riva sönder det. Men nu har mamma klippt till det lite på mig igen, idag faktiskt, så att det ändå blir lite pageigt sen när det växer ut :P

Dagens Top 3 låtlista

Alltså nu ska jag skriva upp dagens låtlista för mig. Top 3 typ, tror jag. Hade tänkt jag skulle börja göra det lite då och då. Bara alltså dom låtarna som har varit mest liksom "inne" för mig idag.
Dagens Top 3 låtlista:
The Song Remains The Same - Led Zeppelin
Sarah - Thin Lizzy
Sister C'mon - Brainpool

Alltså alla tre låtarna äger ju 8D det händer att jag har sugiga låtar på huvudet nämligen...ehe bajs

Frågesport!

Okej, nu ska jag diskret beskriva ett föremål. Om du tror att du vet vad det är jag pratar om, kommentera då med namnet på föremålet. Skriv också vem det är som har kommenterat, eftersom kommentarerna väl är anonyma. Jag har här nedan skrivit fyra ord som beskriver den...föremålet alltså. Vinnaren får 3 spänn nästa gång vi träffas ;) jag har inget att göra med mina pengar ändå eheheh ;) Ursäkta att man har lite tråkigt...
Beskrivande ord:
Oval
Grön
Frukt
Inte-päron
Heeejsaaan :D Första inlägget, det här, på min nya blogg :) har ju en gammal, men den kan man inte ha tomater som bakgrundsbild på ;P så denna satsar jag mer på isf. Har inte hunnit designa den så mycket än, men har i alla fall tomater i bakgrunden nu... Ehm..juste, följ denna bloggen så är du bäst! Jag ska faktiskt försöka skriva lite mer intressanta saker nu. Ha det så jättebra!